Millainen on Sinun unelmiesi keittiö?

Keittiöremontit

Mielessä uusi keittiö?

Toteutamme kaiken laajuiset keittiöremontit ja remontin osat Pirkanmaalla ja lähialueilla toiveittesi mukaan. Olipa kyseessä sitten keittiökalusteiden uudistus, tai koko keittiön remontti lattiasta kattoon, me autamme. Voit tehdä osan työstä itse halutessasi.

Kauttamme saat toiveittesi mukaiset keittiökalusteet ja pinnat, eli siis koko paketin tarvittaessa samasta paikasta.

Keittiö – kodin sydän

Keittiön kunto on yleensä avainasemassa esimerkiksi asunnon myyntitilanteessa, ja siksipä siihen kannattaakin panostaa. Keittiössä myös vietetään paljon aikaa, joten viihtyisä ”kodin sydän” tarjoaa kodikkuutta lisää koko kotiin.

Keittiöremontti on usein laaja ja vaiherikas hanke

Kun keittiötä uudistetaan laajemmin ja remontin kohteena on sekä keittiön kalusteita että kodinkoneita, niin projektiin kuuluu useita erilaisia osia ja huomioitavia asioita. Remontti kannattaakin teettää ammatilaisella silloin, kun toiveena on saada muutos toteutettua tietyn aikataulun sisällä, sekä turvallisin mielin siitä että remontin osat ja hankinnat etenevät oikeassa järjestyksessä.

Voit tilaajana tietenkin vaikuttaa lopputulokseen, sillä suunnittelussa sinä olet johdossa. Käytännön toteutuksen ja työnjohdon hoitavat kuitenkin ammattilaiset, joten saat itse vain nauttia matkasta huoletta paalupaikalta.

Palvelumme

  • Keittiökalusteet ja keittiösuunnittelu
  • Keittiökalusteasennukset
  • Keittiöremontit

Keittiökalusteasennukset

Asennamme keittiökalusteet ammattitaidolla ja tarkkuudella huoneistoihin, omakotitaloihin ja muihin tiloihin.

Jokainen asennuskohde on aina erilainen, mikä vaatii asentajalta myös ammattitaitoa suunnitella työ oikein ja toimia sen mukaan. Työtämme ohjaa huolellinen suunnittelu ja asiakkaan arvostus.

Teemme keittiöremontit suunnitelmasta viimeistelyyn hyvällä meiningillä ja yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Kerro ideasi, me toteutamme!

Wilhelm Setälä
040 625 6259
wilhelm@zla.fi